Momčila Čedića 5
Beograd, 11200
011/420-79-92
061/320-67-62
[email protected]
[email protected]Google Adwords reklamiranje


Google Adwords je sistem u okviru velike Google platforme koji omogućava reklamiranje u okviru Google platforme. Adwords je jedan od boljih sistema za oglašavanje, pomoću ovog sistema možete ostvariti bolju poziciju sajta na google.

Sistem je tako osmišljen da svaki parametar može zasebno da se podesi (npr. Dnevni budžet, cena po kliku, vreme oglašavanja i sl. ). Kako bi reklama imala što bolji efekat i što veću ocenu google adwords-a potrebno je da stručna osoba kreira i vodi kampanju. Za kreiranje reklamnih kampanja i vođenje iste zadužen je vlasnik agencije Ivan Pantić koji ima individualnu licencu google adwordsa koje možete pogledati OVDE.

Vrste adwords kampanja:

  • Google Search Network – je vid reklamiranja na Google pretraživaču. ( www.google.rs , www.google.com , www.google.ba , www.google.hr )
  • Google Display Network – je vid reklamiranja putem Google Display Network platforme, na sajtovima koji imaju aktiviran AdSense. AdSense znači da određeni sajtovi “dozvoljavaju” da se Google oglasi pojave na njihovim stranicama.
  • Search Network with Display Select – Kombinacija Google Search i Google Display Network.
  • Shopping – vrsta kampanje koja vam pomaže da promovišete proizvode tako što pružaju korisnicima detaljne informacije o tome šta prodajete i pre nego što kliknete na oglas.
  • Video – je vid reklamiranja putem YouTube platforme.
  • Universal app campaign – je vid kampanje koja ima za cilj promovisanje mobilnih aplikacija.

Zahtev za google kampanju

Google Search


Google Display