Momčila Čedića 5
Beograd, 11200
011/420-79-92
061/320-67-62
[email protected]
[email protected]Šta je IP Technology


Agencija za IT usluge IP Technology je mala agencija koju čine 3 člana tima iskusnih ljudi u oblasti internet programiranjadizajnainternet marketinga windows servera.

Ivan Pantić je vlasnik i vodeći programer u agenciji. Sa iskustvom od preko 5 godina u izradi web prezentacija, učestvovao je u velikom broju projekata koji su se radili kako u srbiji tako i u inostranstvu. 2015.godine stiče google sertifikate koji se odnose na reklamiranje i analitiku koju google pruža.

Od samog osnivanja naš tim se fokusirao na poboljšanje poslovanja i kako krajnjem korisniku da pruži kompletnu uslugu. Vremenom smo sklopili partnerske ugovore sa kompanijama iz oblasti web hosting-a, registracije domena, sistema naplate karticama i još mnogo usluga i time postigli da našim klijentima pružimo kompletnu uslugu za koju možemo da dajemo garanciju. Tako da naša agencija nudi kompletne usluge kao i tehničku podršku za iste.

Za razliku od većine pojedinaca ili agencija naša podrška je dežurna 24/7 i uvek je spremna da izađe u susret našim klijentima i da reši svaki problem. Ono što izdvaja našu agenciju jeste i to da posedujemo sopstveni monitoring sistem koji sve naše usluge nadzire i u slučaju kvara/greške javlja dežurnom operateru.Google Sertifikati vlasnika agencije